Hani alaniz's FotoPage
ani-Z's Ordinary Life
By: Hani alaniz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan - Juanita & Aswad

 
 
 
View all 39 photos...
Congratulations buddy ^_^




Sunday, 10-Sep-2006 13:35 Email | Share | | Bookmark
UTM Softball Tournament '06 - Padang UTM Skudai

JONTE here
FOXES there
pitching
View all 42 photos...


Sempat tengok Final je (2pm - 5pm). huhu

Final : PMM (Poli Merlimau Melaka) JONTE vs UiTM FOXES

2 tahun dah dok sokong PMM ni (sebab adek angkat, Nur, study kat PMM) .. dan tahun ni lah paling best jadik supporter sebab PMM JONTE is the winnerrrrrrrr . Weeeeee

Congratsss korang2 sekelian. Teringat lagi tahun lepas diorang ni kalah satu game peringkat kumpulan/semi (tak ingat -_-) masa hujan (1st experience kot ). Tahun ni hujan bukan sebarang hujan. Hujan rahmatttt

Notes: JONTE = Hibiscus. Err but i still wonder is it a scientific name of hibiscus?


Potong stim btol cawan merah tuh. Aihhzzz -____-

Quote:
~F&Z~ : Thxx (jadik wakil PMM JONTE plak.hihi) p/s: Football mama mesti slalu jadik cheerleader kan

besi : Ecece sape la agaknye best player antara korang sume ek jgn ingat menang skali ni dah terer. haha keep training oke

nur : nurrrr.. kak ani nak tengok pic kat digi cam nur plak >.< last year ade Afi. tahun ni kite 2 org je pompom gerl. nasib baek diorang ni tade efek pada bilangan pompom gerl. siap bley menang lagi. haha..nway, it was great to see u there. gonna miss u so much !!

Cozack : Err ni Mr. Z the pitcher ka? hehe Oh tatau lak UiTM johan Masum 06. patotla diorang cam sedey gile bile kalah >.< Eh jappp.. Mama-mama ??? is it me ?? Uwaaaa

collin : collin sape eh ? >.< well for sure FOXES will revenge.. be alert guys Mama-mama glem ke?? wuwuwu (aihh tah sape la yg letak nama tuh..

fariza : Yaa thxx diorang mmg hepi gile sbb awal2 UiTM lead 4-1 then last batting bleh plak kejar balek.. harap lps ni diorang tak buat kejutan last mins lagi. buat pompom gerl saket jantung je. haha Err.. fariza sape plak eh.. harap2 commenter kat sini dpt perkenalkan diri

collin : Ooooo collin the catcher ek.. agagaga nama nak collin. auww.. scientific la sgt.. haha Oit tade nama lagi glem ke selain Mama-mama.. wuwuwuw


Saturday, 9-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sitah Wedding

Tinggi nye sitah .. @@
:)
Pelaming :>
View all 7 photos...
Tempat jatuh lagi kan dikenang, inikan pula tempat membesar.. 1987-1991

Congrats to Sitah. Semuge bahgie hingga anak cucu..

- Kampung Sekolah, Ampangan, N9


Sunday, 6-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Wani+Fazreim

 
 
 
View all 24 photos...
This is what we've been waiting for 10 years... 10 yearsss.. u hear me ?

Congrats buddy.. love ya





Thursday, 15-Jun-2006 05:06 Email | Share | | Bookmark
Muhaimin & Ilham

 
 
 
View all 9 photos...
Diorang amat menyukai sipot n squirrels ko Ngot



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net